Fred ja KARE Helsinki - KARE Finland

Fred ja KARE Helsinki

25. October 2019

 

Lähes 50 maassa on jo saatu vierailla ja nauttia omintakeisten huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden edelläkävijän, KARE Designin myymälöistä. Ja nyt myös täällä Suomessa. Pohjoismaiden ensimmäinen myymälä on avattu kauppakeskus Ainoaan, Tapiolaan. Tästä intoutuneena lähetimme palveluamme symboloivan Fredin tutustumaan uuteen kotikaupunkiin, sen nähtävyyksiin sekä asukkaisiin. Fred edustaa perinteistä kiinalaista kulttuuria jossa palvelu, kohteliaisuus ja avuliaisuus olivat kunnioitettavia hyveitä. Fredin muoto on jalostunut Kiinassa, jossa tällaisia patsashahmoja nähdään historiallisten rakennusten ulkopuolella toivottamassa vierailijat tervetulleiksi, hiljaista tervetulotoivotusta symboloiden. Sieltä alkoi Fredin historia KARE:n liikkeen ystävällisenä ovimiehenä palvelukulttuuria symboloiden.

Hyvä kokonaisvaltainen palvelu ja asiakkaiden auttaminen on KARE Helsingin ja koko toimintamme ytimessä. Autamme asiakkaita sisustuskokonaisuuksien suunnittelussa. Tiimistämme löytyy vahvaa osaamista ja ammattitaitoa ja tiimimme onkin täydellinen coktail vankkaa kokemusta yhdistettynä nuoruuden iloon ja innokkuuteen.

”Try Before You Buy” – Tarjoamme asiakkaille digitaalisen suunnittelutyökalun. Ilmaisella ROOMDESIGNER -applikaatiolla voi virtuaalitodellisuutta hyödyntäen kokeilla tuotteita sekä rakentaa omia sisustuskokonaisuuksia kotiin tai mihin tahansa tilaan. Ohjeistamme työkalun käytössä.

KARE Helsinki tarjoaa myös huonekalujen hoito-ohjeet ja siihen soveltuvia hoitotuotteita. Järjestämme myös kotiinkuljetus ja kokoamispalvelut asiakkaan halutessa. Lisäksi annamme runsaasti ideoita ja inspiraatiota myymälässä, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä kaikissa julkaisuissamme.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan myymälään Kauppakeskus AINOA:aan Tapiolaan!

KARE Helsinki tiimi: Synnöve, Ria, Adraina, Iiris, Emma, Ullamaija & Lasse. Oman tiimimme lisäksi, vieraamme Peter Schönhofen, KARE Designin toinen perustaja (ensimmäinen vasemmalla) ja Ali Kül, Euroopan myynti- ja franchisingpäällikkö (kolmas oikealla), liittyivät tiimikuvaamme avajaisissa.

 

Tässä pikku maistiaisia myymälästämme.