Sisusta tauluilla - KARE Finland

Sisusta tauluilla

22. January 2020

Sisusta tauluilla – tuo kotiisi uutta ilmettä, iloa ja tunnelmaa

Rakenna pienemmistä tauluista mieleisesi kollaasi, tauluseinä. Voit helpottaa suunnittelua asettelemalla taulut ensin lattialle. Ryhmittele taulut lattialla ja rakenna niistä haluamasi kokonaisuus. Voit helpottaa suunnittelua ja ripustamista myös teippaamalla kuvakoot seinään. Tauluseinässä voit yhdistellä esimerkiksi valokuvaa ja grafiikkaa. Jokin yhdistävä tekijä, kuten samanväriset tai – tyyliset kehykset luovat harmonisen vaikutelman.

Löydä kotiisi katseenvangitsija

Näyttävästä taulusta saat helposti kotiisi katseenvangitsijan, joka kruunaa huoneesi sisustuksen ja luo tunnelmaa. Tauluilla saat myös helposti vaihtelua ja muutettua huoneen ilmettä kalustusta muuttamatta. Isoille tauluille on hyvä varata riittävästi tilaa ja jättää ”ilmaa” ympärille. Sitä ei myös välttämättä tarvitse kiinnittää seinään lainkaan.

Valitse taulu täydentämään haluamaasi värimaailmaa ja tunnelmaa

Taulun valinnassa ratkaisee tietenkin taulu itsessään, miellyttääkö ja ilahduttaako se kuvana ja teoksena. Voit samalla myös löytää ja valita sellaisen teoksen, joka haluamallasi tavalla korostaa valitsemaasi värimaailma.

Anna taulun korostaa persoonallisuuttasi ja omaa persoonallista tyyliäsi

Onko tyylissäsi klassista glamouria vaiko urbaania loft meininkiä. Tuo tauluilla omaa persoonallisuuttasi vahvemmin esille. Voit myös tuunata huoneesi nykyistä tyyliä uudella taululla ja siihen sopivilla sisustus elementeillä.

Asemoi huolella

Aseta taulun keskikohta katseen korkeudelle, niin että sitä on mukava katsella. Huomioi myös taulujen etäisyys huonekaluihin. Jos samassa kohdassa on useita tauluja, luo niistä sopusuhtainen kokonaisuus.