Katalozi - KARE Montenegro - KARE Design

Katalozi

Trendseteri i ljubitelji stila ovdje mogu pronaći svoj raj kada su namještaj i opremanje u pitanju.  Na ovoj stranici možete preuzeti najnovije kataloge, prelistati ih u online izdanju ili dobiti vaše primjerke na licu mjesta u našim maloprodajnim salonima.

KARE MAGAZIN

Jedinstvene ideje  za opremanje životnog prostora, nekonvencionalne i autentične, nikada dosadne već uvijek prepune izneneđenja i strasti za dizajnom: to je ono što mi predstavljamo od 1981. – onda i sada. Skladne kolekcije, upečatljivi pojedinačni komadi nameštaja i ukrasni predmeti pronađeni širom sveta čekaju na vas

Otkrite najnovije trendove na 120 strana.

 

 

 

 

 

 

ELEMENTS

Linija ELEMENTS u kojoj je namještaj napravljen od drveta, kamena i gvožđa, asocira na arhaične pejsaže, a svoju vitalnost crpi iz slaganja uzbudljivo suprotstavljenih materijala – drvo sa staklom i metalom. Ispiracija za ovu kolekciju bili su doživljaji u prirodi kao što su tišina jezera u švajcarskim planinama ili divljina škotske stjenovite obale. Suština je u materijalima: neobrađeni kamen, plemeniti metali i drvo visokog kvaliteta sa obradom u tamnoj boji koja daje eleganciju takvom komadu.

 

 

 

 

 

 


BRIGHT NATURE

Bright Nature  je posvećenost namještaju od prirodnih materijala sa divnim, ručno rađenim detaljima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URBAN WOOD

moderno – presonalizovano – prijatno

Sadrži naše najpopularnije drvene kolekcije (trpezarijski i povezane proizvode) i odgovarajuće dodatke na 32 stranice. Svi komadi će se uklopiti u svaku životni ambijent pružajući vam mogućnost da kombinujete u više različitih stilova.

Ova obećavajuća kolekcija je na putu da postane neprolazni trend:

  • Zahvaljujući modernimi ztilskim oblicima kolekcija je uvjerljiva
  • Proizvedeno u čvrstom drvenom kvalitetu Indijskog palisandera
  • Stvorena ležernom prirodnom bojom i elegantnom bojom oraha

 

 

 

 

KARE ART GALLERY

Da li znate kako na najjednostavniji način da učinite primjetnim bilo koji zid u vašem prostoru? Nepisano pravilo – koristite umjetnička djela. KARE nudi veliki asortiman slika, printova, uljanih slika, fotografija i uramljenih skulptura. Svi ovi proizvodi su sada objedinjeni u boršuri.

 

 

 

 

 

 

 

WILD AT HOME

Wild at Home katalog spoj je naših popularnih Finca i Rodeo kolekcija obogaćenih s odgovarajućim proizvodima. Naš Finca namještaj ima pravu dušu – ručno je izrađen s tradicionalnim tehnikama, a dolazi u kombinaciji sa Rodeo namještajem koji je inspiriran mirisom gorskih šuma i ugodnom toplinom planinskih naselja. Naši dizajneri stvorili su vrhunski namještaj korišteći masivno drvo i pravu kravlju kožu.

 

 

 

 

 

 

 

BEDROOM

udobno– personalizovano – luksuzno

Trećinu svog života provedemo u sobi.

Sanjajte sa stilom uz KARE.

 

 

 

 

 

 

 

 

BRIGHT DELIGHT

Bright Delight 2018/19 uključuje glamurozne detalje, očaravajuće lampe koja će oduševiti ljubitelje trendova i kolekcije rasvjete za savršen izgled. Obasjajte svoje snove i neka oni postanu stvarnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

KARE_RomaROMA

Naši najprodavaniji komadi sada i u dodatnim opcijama materijala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STUDIO DIVANI

STUDIO DIVANI predstavlja kolekciju sofa koju odlikuje, kako italijanski dizajni i prvoklasni kvalitet tako i  individualna izrada – i to po pristupačnim cjenama! Radionice STUDIO DIVANI se nalaze u najatraktivnijim delovima Toskane. U proizvodnji ovih sofa oslanjamo se na 100%  tradicionalnu kvalitetnu izradu, koristeći isključivo kožu i materijale proizvedeneu Italiji. Sofe se isporučuju direktno u Njemačku bez posrednika i skladištenja.  Ovo pruža KARE+ pravu ekskluzivu: mi činimo pristupačnim individualni ukus.
Dobrodošli u STUDIO DIVANI by KARE+

 

 

 

 

 

INTERIOR DE LUXE

Poslovi opremanja

Od pročišćenog i modernog  do elegantnog i glamuroznog, od vješte mješavine stilova do dosledno sprovedenog korporativnog dizajna  –  naš tim za ugovorene poslove će dizajnirati i napraviti savršen ambijent za vaš poslovni uspjeh. Na 68. strani ovog kataloga  Interior de Luxe možete vidjeti uspješno implementirane projekte enterijera hotela, restorana i studentskih domova, studija za njegu, prodavnica i scenografija za razne događaje.

 

 

 

 

 

 

HOME COUTURE

Naš  katalog “Home Couture 18/19” je poslednji lookbook s neodoljivim trendovima i najnovijim kolekcijama. Pronađite inspiraciju u preko 20 različitih trendova na više od 400 stranica.

TU SMO ZA VAS

Ukoliko vam je potrebna informacija o proizvodima, porudžbini ili cijeni možete da nas pozovete na
tel +382(67) 644 908 (Podgorica) i
tel +382 (67) 616 387 (Radanovići) ili da nam obratite putem društvenih mreža Instagram and Facebook! #OstaniDoma