Catalogs

Trendseteri i ljubitelji stila ovdje mogu pronaći svoj raj kada su namještaj i opremanje u pitanju.  Na ovoj stranici možete preuzeti najnovije kataloge, prelistati ih u online izdanju ili dobiti vaše primjerke na licu mjesta u našim maloprodajnim salonima.

KARE MAGAZINE 17/2021

Jedinstvene ideje  za opremanje životnog prostora, nekonvencionalne i autentične, nikada dosadne već uvijek prepune izneneđenja i strasti za dizajnom: to je ono što mi predstavljamo od 1981. – onda i sada. Skladne kolekcije, upečatljivi pojedinačni komadi nameštaja i ukrasni predmeti pronađeni širom sveta čekaju na vas

Otkrite najnovije trendove na 120 strana.

 

 

 

 

 

 

BEDROOM

KARE SPAVAĆA SOBA

Lako do dobrog sna. Zdravo i puno radosti življenja – spavanje može biti zabavano. Nudimo sve za savršen san.

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME COUTURE | THE PERFECT LOOK 2021

Katalog gotovo celokupnog KARE asortimana uvešće vas u KARE svet nameštaja i rasvete. Inspirišite se prikazom 32 različita trenda na preko 400 stranica

 

 

 

 

 

 

 

URBAN WOOD

Sadrži naše najpopularnije kolekcije sa motivom drveta (trpezarija i srodni artikli)  na 32 stranice. Svi komadi će se uklopiti  sa različitim stilovima.

Ova obećavajuća kolekcija je na putu da postane dugotrajan uspjeh:
– Moderno
– Proizvedeno od kvalitetnog masivnog drveta od Sheesham(Rosewood) drveta
– Kreiran od nježne prirodne boje i elegantne boje oraha: jedan raspon – dva izgleda!

 

 

 

 

 

KARE Art Gallery

Da li znate kako na najjednostavniji način da učinite primetnim bilo koji zid u vašem prostoru? Nepisano pravilo – koristite umjetnička djela. KARE nudi veliki asortiman slika, printova, uljanih slika, fotografija i uramljenih skulptura. Svi ovi proizvodi su sada objedinjeni u boršuri.

 

 

 

 

 

 

 

INTERIOR DE LUXE

Od pročišćenog i modernog do elegantnog i glamuroznog, od vješte mješavine stilova do dosledno sprovedenog korporativnog dizajna – naš tim za ugovorene poslove će dizajnirati i napraviti savršen ambijent za vaš poslovni uspjeh. Na 68. strani ovog kataloga Interior de Luxe možete vidjeti uspješno implementirane projekte enterijera hotela, restorana i studentskih domova, studija za njegu, prodavnica i scenografija za razne događaje.

 

 

 

 

 

 

ROMA 2021 | INDIVIDUAL UPHOLSTERY 

Naši najprodavaniji komadi sada i u dodatnim opcijama materijala. Personalizujete krevet i sofu uz tri jednostavna koraka: 1. Odaberite model, 2. Odaberite dimenzije 3. Izaberite materijal.

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me