Katalozi

Trendseteri i ljubitelji stila ovdje mogu pronaći svoj raj kada su namještaj i opremanje u pitanju.  Na ovoj stranici možete preuzeti najnovije kataloge, prelistati ih u online izdanju ili dobiti vaše primjerke na licu mjesta u našim maloprodajnim salonima.

HOME COUTURE 2022

Naš novi katalog “Home Couture 2022” je ultimativni vodič sa neodoljivim novim trendovima i kolekcijama. Inspirišite se kroz 20 različitih kolekcija na 233 stranice.

HOME COUTURE online version

 

 

 

 

 

 

 

 

LIFE IS STYLE 2021

Jedinstvene ideje vezane za opremanje životnog prostora, nekonvencionalne i autentične, nikada dosadne već uvijek prepune izneneđenje i strasti za dizajnom: to je ono što mi predstavljamo od 1981. – onda i sada. Skladne kolekcije, upečatljivi pojedinačni komadi namještaja i ukrasni predmeti pronađeni širom svijeta čekaju na vas!Otkrite najnovije trendove na 120 strana.

KARE MAGAZIN online version

 

 

 

 

 

 

 

HOME COUTURE 2021

Naš novi katalog “Home Couture 2021” je ultimativni vodič sa neodoljivim novim trendovima i kolekcijama. Inspirišite se kroz 20 različitih kolekcija na preko 400 stranica.

 

 

 

 

 

 

KARE SPAVAĆA SOBA 2021

Lako do dobrog sna. Zdravo i puno radosti življenja – spavanje može biti zabavano. Nudimo sve za savršen san.

BEDROOM 2021 online version

 

 

 

 

 

 

 

URBAN WOOD

Sadrži naše najpopularnije kolekcije sa motivom drveta (trpezarija i srodni artikli)  na 32 stranice. Svi komadi će se uklopiti  sa različitim stilovima.Ova obećavajuća kolekcija je na putu da postane dugotrajan uspjeh:

– Proizvedeno od kvalitetnog masivnog drveta od Sheesham(Rosewood) drveta – Kreiran od nježne prirodne boje i elegantne boje oraha: jedan raspon – dva izgleda!

URBAN WOOD online version

 

 

 

 

 

KARE Art Gallery

Da li znate kako na najjednostavniji način da učinite primetnim bilo koji zid u vašem prostoru? Nepisano pravilo – koristite umjetnička djela. KARE nudi veliki asortiman slika, printova, uljanih slika, fotografija i uramljenih skulptura. Svi ovi proizvodi su sada objedinjeni u boršuri.

 

 

 

 

 

 

INTERIOR DE LUXE

Od pročišćenog i modernog do elegantnog i glamuroznog, od vješte mješavine stilova do dosledno sprovedenog korporativnog dizajna – naš tim za ugovorene poslove će dizajnirati i napraviti savršen ambijent za vaš poslovni uspjeh. Na 68. strani ovog kataloga Interior de Luxe možete vidjeti uspješno implementirane projekte enterijera hotela, restorana i studentskih domova, studija za njegu, prodavnica i scenografija za razne događaje.

 

 

 

 

ROMA 2021 | INDIVIDUAL UPHOLSTERY 

Naši najprodavaniji komadi sada i u dodatnim opcijama materijala. Personalizujete krevet i sofu uz tri jednostavna koraka: 1. Odaberite model, 2. Odaberite dimenzije 3. Izaberite materijal.

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me