The KARE brand symbolizes furnishing ideas which are unique, non-conformist and authentic. Ever since 1981 the company has been surprising its fans worldwide with an incomparable and inexhaustible variety of new furniture, lighting and furnishing accessories, all expressing an intense passion for design.

РАСПРОДАЖБА

РАСПРОДАЖБА 

Заштедете до 30%* на целиот лагер достапен во салонот на ул. Варшавска 1 Скопје  или нарачајте го онлај.

За уште поголемо задоволство, нудиме -15 %* за нарачки со целосна аванс уплата.

*попустот не се однесува на новата колекција од KARE DESIGN

Време е да го претворите вашиот дом од соништата во реалност!