Kare interior

28. September 2018

Koliko je važno da današnje kupce pridobijemo kvalitetom naše ponude proizvoda, toliko je važno da im pružimo dobar osećaj za vreme kupovine – kreirajući od našeg prodajno izložbenog prostora jedinstveni svet.

Obratite pažnju šta čini enerijer Vašeg prodajnog prostora…

KARE Rajiceva enterijer

KARE je originalan odgovor za enterijer bilo koje vrste. Našem brendu je cilj iskazivanje karaktera naših kupaca, kroz komade nameštaja i dekoracije koji su izabrali. Dijapazon naše ponude, pruža mogućnost da se svi mogu pronaći u nekom od stilova.

Naša ideja je da je nekoliko karakternih komada u jednostavnom prostoru, sasvim dovoljno da dobijete željeni efekat originalnosti u glamur, industrijal, cosy ili elegance stilu.

Često prodajni prostor nema puno mesta za bilo šta osim standardnog upotrebnog mobilijara, ali tu su zidovi, poligon na kojem KARE često izmašta najluđa idejna rešenja dekoracije….

Kako i Feng Šui saveti kažu :

Ukrasite zidove radnog prostora zanimljivom tapetom ili slikama. Mnogi smatraju da je gledanje u nešto lepo jedna od važnijih stavki koje učestvuju u poboljšavanju raspoloženja, a samim tim i rezultata vašeg rada na poslu.”

KARE sasvim sigurno može dati jako dobar odgovor na zahtev zanimljive dekoracije!

Uz našu filozofiju – više luksuza za manje novca, konsultantsku pomoć našeg arhitekte i otvorenu maštu vlasnika prodajnog prostora, nema dileme da će kupci imati onaj dobar osećaj da kupuju na mestu koje brine o svemu i da prave kvalitetan odabir.

KARE u kombinaciji sa modom

Nedavno smo u saradnji sa Modnom agencijom Click uradili opremanje izložbeno prodajnog prostora u TC Rajićeva , koji najbolje dokazuje to da KARE može da odgovori na iskristalisane zahteve ljudi koji znaju šta žele od dizajna svog prostora i koji imaju svoju posebnu filozofiju u kreiranju svog brenda. Dodatni zahtev ovog prostora, predstavlja to što se prostor nalazi uokviru tržnog centra, objekata koji su po prirodi stvari vrlo unuficirani i svedeni. E tu je izazov za nas veći, ali i zadovoljstvo nakon uspešno obavljenog zadatka.

 

TC Rajićeva – BFW Choice prodavnica

KARE enterijer KARE enterijer

KARE enterijer

KARE enterijer KARE Rajiceva enterijer

 

The KARE brand symbolizes furnishing ideas which are unique, non-conformist and authentic. Ever since 1981 the company has been surprising its fans worldwide with an incomparable and inexhaustible variety of new furniture, lighting and furnishing accessories, all expressing an intense passion for design.

KARE Beograd

Still not in KARE club?

Join our mailing list to receive up to date announcements and collect your club card next time you visit our stores.