INSPIRATIVNA ZIDNA DEKORACIJA: SLIKE ZA VAŠ DOM

21. January 2022

Zidovi govore mnogo! O vama i vašoj ličnosti ne govori mnogo samo vaš osjećaj za boje, materijale i stil života, već i način na koji dekorišete svoje zidove. Bez obzira na to da li ste glamurozni ili jednostavi, sigurni smo da imate prostora za novu dekoraciju.

VIŠE OD ZLATA

Samo neka sija! Malo sjaja i glamura nikada ne izostaje. Zlatni naglasci ne samo da zrače stilom i elegancijom, već pružaju pravi „homie“ ambijent. Bilo da se radi o zidnoj dekoraciji Zlatni puž (lijevo) ili zidnom držaču za svijeće Gingko Leaf (desno): ova dva predmeta su posebno efikasna u kombinaciji sa zemljanim tonovima, kao što su sofe, stolice i fotelje u braonkasto-sivoj, tamnozelenoj i senf boji. . Bočni stolovi i ukrasni predmeti sa zlatnim detaljima, poput našeg stolića za kafu Wire ili Cesta Marmor, obezbeđuju svestrano harmoničan zlatni izgled. Spremni da vaš dom zablista?

NAŠA GALERIJA PORTRETA

Gdje obično nalazimo portrete predaka? U klasičnom i elegantnom ambijentu dvoraca ili muzeja, naravno. Ali nas uobičajno ne zanima! Naši aristokratski portreti interpretirani su na moderan, hrabar način i zaista dolaze do izražaja u šarenom, blistavom stilu opremanja. Naš zlatni luksuzni komoda Illumino daje prostoriji dodatni sjaj , zajedno sa zlatnim ukrasnim predmetima i somotskim stolicama, naglašava retro, veličanstveni karakter galerije predaka.

WILDLIFE ISTAKNUTI KOMADI

Zidni objekti sa motivima životinja ne samo da unose dašak prirodnog stila u naše domove, već takođe popravljaju raspoloženje. Naš zlatni mural Touched Heron (lijevo) je divan spoj sa japanskim inspirisanim modernim ambijentom koji se sastoji od zlatnih vaza u azijskom stilu i našeg visokokvalitetnog konzolnog stola iz kolekcije Osaka. Zidni objekat sa ogledalomKolibri Ogledalo (desno) privlači poglede i odgovara svakom stilu nameštaja. Takođe dodaje ono nešto u minimalističkom enterijeru.

SNAGA CVIJEĆA

Šta je zajedničko slikama palmi i cvijeća? Oni unose malo prirode u naše domove, osvježavaju stil opremanja i puštaju nas da u mašti lutamo mirisnim cvijetnim livadama ili usamljenim pješčanim plažama. Da bi intezivirali ovaj osjećaj, predlažemo baršunasti namještaj u bojama karamele, senfa, trešnje, kao i zlatne lampe, klub stolove u retro stilu.

OČI U OČI

Šta kažete na malo više personalizacije? Ovde dolaze naši fantastični portreti. Naša Fox Lady blista raskošnim zlatnim nakitom i stvara mističnu, misterioznu atmosferu. Naša Flower Art Lady očarava veličanstvenim buketom cvijeća na glavi i zrači osjećanjem romantike. Bilo da su postavljene zajedno ili pojedinačno: dvije gracije izgledaju otmeno, a posebno su pogodne za moderan ambijent zahvaljujući svom snažnim motivima.

BLISTAVO I GLAMUROZNO

Prostorija bez svijetla je sumorna prostorija, dok ona sa puno svijetla, s druge strane, je soba puna atmosfere. Naša umetnička zidna lampa Parecchi Art House sa svojim abažurima različitog dizajna omogućava da zidovi sijaju kao u moru svijetlosti. Kreirajući jedinstvenu atmosferu sa svježim bojama, zlatnim elementima i retro drvenim nameštajem. Naše veličanstveno hologramsko ogledalo takođe obezbjeđuje svijetle naglaske u prostoriji. Jedinstveni, svjetlucavi zlatni okvir podsjeća na tečno zlato. Odlično se slaže sa somotskim foteljama, raskošnim ormarićima i ukrasnim svijetlima. Zapanjujuće divan!

Visit us in Podgorica: Kare Shop Donja Gorica, Bulevar 21.maja 37 / Entext showroom, Donja Gorica, Bulevar 21.maja bb Kotor: Radanovici bb Tel: +382 67 617 624 email:sales@karemontenegro.me
Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me