Ah, ta ljubav

7. February 2022

Ljubav je svuda oko nas. Ko kaže da je Dan zaljubljenih samo za parove? Ovo je praznik gdje slavimo ljubav u svakom obliku!

Jedna od najvećih ljubavi je ona prema našim ljubimcima. Dijelimo sa vama nekoliko inspirativih dekoracija da vama i vašem ljubimcu boravak u enterijeru kreira posebnu emociju.

 

Pokažite svoju ljubav prema krznenim prijateljima uz jednistvene dekoracije Kare Design.

“Srećan/a sam što sam sa tobom”. Od svih ljubavnih poruka koje možete uputiti svojoj voljenoj osobi, ova mora biti na vrhu.

Ljubav je samo riječ od pet slova dok ne pronađete svoju polovinu.

Ovo je lampa koja nam je svima ukrala srce i koju smo zaljubljeni od prvog pogleda, zar ne?

Bilo da je u pitanju opušteno veče ispred TV-a sa bebom ili razgovor sa prijateljima, Sofa Desire je savršeno mjesto za sjedenje za sve ljubitelje dizajna.

Kao moderan omaž legendarnoj sofi Chesterfield sa svojim tipičnim detaljima kao što su nasloni za ruke i leđa na istoj visini, kao i opšivke sa dugmadima, ova sofa je postaje slika i prilika ovog poznatog formalnog idioma.

Podigni svoj život na viši nivo! Sofa Desire napraviće od dnevne sobu pravi luksuzni lobi.

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me