Zlatni detalji: opremanje sa stilom

7. February 2022

Mi uvijek glasamo za zlatne detalje! Zlatni motivi su opet ponovo na čelu trendova u enterijeru. Svako ko misli na barokne ekscese, nije u pravu, jer ovaj plemeniti metal doživljava svoj preporod u elegantnom i modernom stilu. Evo nekoliko savjeta kako da unesete zlatno doba u svoj dom…

ZLATNO PRAVILO

Zlatno voli da je u centru pažnje. Da budemo iskreni, ono to zaslužuje, jer u njegovoj prirodi je da privlači poglede. Upravo taj momenat koristimo kako bismo istakli odredjene detalje, što je posebno lako postići kada se zlato koristi kao kontrast boja. Izgleda privlačno sa bijelim ili svijetlim pastelnim nijansama. S druge strane, takođe se uklapa u mračna okruženja, na primjer tamno sive zidove ili tamno drvo, sa bezvremenskom elegancijom. Zlatno pravilo je jednostavno prepustiti se zlatnoj groznici, jer pravila nema – makar ne u KARE kosmosu! Budite oprezni da zlatno ne kombinujete sa drugim metalima. Ovo može brzo dovesti do sukoba. Zato preporučujemo da kombinujete najviše 2-3 nijanse plemenitih metala, na primjer srebro, žuto i/ili ružičasto zlato.

ZLATO VOLI KONTRASTE

Zlato je savršen partner i to ne samo u kombinaciji sa bojama. Ovaj plemeniti metal takođe voli da ujedinjuje suprotnosti. To je takoreći diplomata među metalima i u suštini se slaže sa bilo kojim materijalom. Na primjer, zlato daje mat okolnim površinama harmoničan ambijent. Kombinacija somota i zlata je posebno u trendu. Prirodni materijali kao što su drvo i kamen takođe vole da se okružuju ukrasima u zlatnom izgledu.

MOĆNI SJAJ

Sjaj zlata stvara topao ambijent. Zbog toga zlatni akcenti izgledaju posebno lijepo kada im je dozvoljeno da prenesu svoj reflektujući sjaj na enterijer. Zlatne lampe su stoga idealne za emitovanje tople svjetlosti i stvaranje posebno prijatne atmosfere. Možete dodati dašak sunca u zlatnu unutrašnju opremu sa reflektorima. Inače, zlatni dodaci takođe mog biti upadljivo drugačiji u KARE stilu.

Dakle, ako ste već u udaru zlatne groznice, onda ste došli na pravo mjesto da pronađete idealne proizvode:

 

 

V

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me