Međunarodni dan žena: Kako do savršenog poklona uz Kare?

5. March 2023

Međunarodni dan žena, poznatiji kao 8. mart obilježava se u mnogim zemljama širom svijeta i sve više se bliži. Ovaj dan služi da se podsjetimo svih dostignuća i uspjeha žena u našoj okolini, kao i da im iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za njihov doprinos porodici, prijateljima, kolegama… Takođe, ovo je dan da se istakne značaj žena u podizanju i građenju društva na mnogo presudnih načina.

Odabrati poklon za 8. mart je uzbudljiv, ali nimalo lak zadatak. Svake godine treba nadmašiti prethodne poklone i iznova iznenaditi sve dame koje nam znače.

Međutim, ma koliko odabir poklona bio velik zadatak, on vam ne mora zadavati glavobolje! Izdvojili smo KARE favorite tako da je  za originalni poklon za Osmi mart za mamu, sestru, ženu devojku ili prijateljicu dovoljno da posjetite Kare Shop / Podgrica

Da li ste spremni za kupovinu originalnih poklona koji će izmamiti osmijehe na lica vama dragih žena?

 
Posjetite nas u Podgorici Bulevar 21.maja 37, Donja Gorica 

Otkrijete radost življenja uz Kare Design!

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me