Kreirajte dom iz snova! KARE magazin donosi vam originalne ideje 

21. February 2024

Ukoliko ste u potrazi za novim idejama za uređenje vašeg doma ili su vam potrebni praktični savjeti kako da unesete svježinu i dozu radosti u svoj prostor, novi broj KARE magazina donosi pregršt inspiracije za sve ljubitelje estetike i funkcionalnosti. Od bezvremenskih komada za svaki dnevni boravak, do dekorativnih elemenata koji plijene pažnju, novo izdanje magazina poziva u svijet beskrajne mašte i kreativnosti.

Najbolje od svega? Već sve možete pronaći u KARE shopu u Podgorici i Radanovićima, a uskoro ćemo vas obradovati i novom kolekcijom. Hajde da zajedno zavirimo u sadržaj KARE Home of Wonders!

Dnevne sobe  

Dnevna soba je glavna zvijezda svakog doma. Istražite ponudu KARE sofa, satkanih od najfinijih tkanina i dizajniranih da budu vaš partner u opuštanju na kraju napornog dana.  

Otkrijte kako kombinovati udobnost sa modernim dizajnom, bilo da volite minimalizam ili komade koji su neobični i drugačiji.

Trpezarije

Razmislite o preuređenju vaše trpezarije u mjesto koje pijeni pažnjom i podstiče ugodne trenutke dijeljenja obroka sa porodicom i prijateljima. Saznajte kako odabrati idealnu kombinaciju namještaja koja će stvoriti prefinjenu atmosferu za vaše praznične večere i svakodnevne užitke. 

Spavaće sobe

Razmazite sebe u ličnoj oazi snova, uz udobne krevete i akcesoare koji će otkloniti stres na kraju dana. U novom broju magazina, očekuju vas savjeti za kreiranje opuštajuće spavaće sobe, sa elementima koji stimulišu san i obezbjeđuju udobnost. 

Detalji koji čine razliku

Naizgled mali ali veoma važni elementi koji će transformisati prostor i dodati mu snažan karakterni pečat. Znamo kako da odaberete i stilizujete ove detalje, kako biste postigli željeni efekat. 

Udobno se smjestite i prelistajte 

Osim inspirativnih fotografija i ideja, novi broj KARE magazna koji nam ovog puta stiže pod simboličnim sloganom Home Of Wonders, donosi i praktične savjete za uređenje enterijera sa autentičnim KARE komadima.  

Posjetite KARE shop u Podgorici ili ENTEXT showroom u Radanovićima (Kotor) i ne propustite priliku da obezbijedite primjerak magazina za sebe i prijatelja koji je ljubitelj KARE radosti života!

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me

Your country is not on the list?

Feel free to send us a request regarding our products or services: