3D dizajner aplikacija - KARE Montenegro

3D dizajner aplikacija

 

Sedmica se unaprijed veselite vašoj novoj sofi, ali kada ste je konačno dobili – šok: nikako se ne slaže s ostalim namještajem u prostoriji! I ogromna je! Sigurni ste da nije bila tolika u salonu! I sve ste veoma pažljivo izmjerili. I što sada? Zadržati je iako vam se više ni najmanje ne sviđa ili proći kroz cijelu proceduru vraćanja robe? Pitanje je sad.

Na svu sreću, sve je to sada stvar davne prošlosti jer imamo rješenje!

Sa KARE Room Designer aplikacijom možete isprobati KARE namještaj u vlastitom prostoru. Je li to moguće? Moguće je i čak je jednostavno: tehnologija virtualne stvarnosti na našoj aplikaciji omogućuje vam – na vašim iPhone ili iPad uređajima – realistično 3D postavljanje KARE namještaja, rasvjete i asesoara u prostoru. Ovo se odnosi i na tepihe na podovima, slike na zidovima ili sofu kao centralnu tačku vaše privatne oaze.

Moblina igrica za fanove dizajna interijera

Kao i Pokémon GO, KARE Room Designer aplikacija spaja virtualne elemente s vašim stvarnim okruženjem. Hoće li se ona moderna, baršunasta fotelja u kraljevski plavoj boji savršeno uklopiti uz osatatak namještaja toliko volite? Hoće li upadljivi kolaž na vašem zidu narušiti ravnotežu ili će zaokružiti i istaknuti stilsko atmosferu vašeg dnevnog boravka? Idu li one stolice uz vaš trpezarijski sto i hoće li obična lampa uspjeti pretvoriti onaj kutak s kojim nikada niste znali što biste, u modernu priču koja neće vaše goste ostaviti ravnodušnima. Prepustite se i zaigrajte se istražujući nove ideje za uređenje vašeg doma.

 

 

Naši stručnjaci za opremanje su vam na dohvat ruke!

Opcija «razgledavanja» vam omogućava kretanje kroz prostoriju i prikaz vaših dizajnerskih rješenja iz različitih uglova. Kada završite sa kreiranjem enterijera iz vaših snova i znate tačno što je vašoj prostoriji potrebno, dvoljno je da samo odaberete željene proizvode, dodate ih u korpu i proslijedite vašem najbližem KARE prodajnom salonu. Vaš lični savjetnik za opremanje pripremiće ponudu i poslati porudžbinu, ukoliko to želite. Ako želite povratnu informaciju na vaš idejni projekt, samo ga proslijedite putem aplikacije nekom od naših stručnjaka za opremanje koji će vam dati svoje profesionalno mišljenje i savjete, potpuno besplatno. I naravno – sve je jednostavno i ne obvezuje vas ni u jednom trenutku.

Zato posegnite za svojim iPhone uređajem – vrijeme je da pustite svoju kreativnost na slobodu. Aplikaciju možete preuzeti besplatno na App Store i upoznajte novu dimenziju zabave s uređenjem enterijera – uz našu KARE Room Designer aplikaciju.

qrcode

Download

TU SMO ZA VAS

Ukoliko vam je potrebna informacija o proizvodima, porudžbini ili cijeni možete da nas pozovete na
tel +382(67) 644 908 (Podgorica) i
tel +382 (67) 616 387 (Radanovići) ili da nam obratite putem društvenih mreža Instagram and Facebook! #OstaniDoma