Otvoren Kare Shop Podgorica: Mi dekorišemo svijet

28. December 2021

Vrhunski, nekonvencionalni proizvodi njemačkog brenda KARE dostupni su od sada i u Podgorici, Bulevar 21. maja 37, Donja Gorica. Shop se prostire na 740 kvadratnih metara.

Dugoočekivani KARE Shop otvorio je svoja vrata. Podgoričani će imati priliku da uživaju u atraktivnom prostoru i asortimanu koji uključuje fascinantne unikate, pomalo lude i jedinstvene komade namještaja i dekorative.

KARE brend je sinonim za originalno opremanje životnog prostora: jedinstvenog, nekonvencionalnog i autentičnog. Već 40 godina ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svijeta sa neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije, pokazujući tako ogromnu strast za dizajnom.​

KARE iznova iznenađuje svoje obožavaoce širom svijeta neiscrpnim i van konkurencije, raznovrsnim asortimanom namještaja, rasvjete i ukrasnih predmeta.

KARE je uspio, kao malo koji brend, da isprati ikone stila, da postavi i razvije trendove i unese inovacije u dizajn namjestaja, te tako ispuni snove mnogih ljudi koji cijene lijep životni prostor. Njihova otvorenost i spontanost, hrabrost da uvijek budu na granici prihvatljivog, uvijek iznova iznjedre neočekivane i vrlo privlačne kolekcije.

KARE – za sve one koji ne prate pravila, za romantike, za one divlje u duši i stilske avanturiste, za one koji odbacuju sve stege kada je u pitanju opremanje njihovog životnog prostora.

KARE je kompanija koja posluje strateški sa jakim osjećajem za tržište i osigurava stalan uspijeh sa revolucionarnim idejama opremanja. Jurgen Rajter i Peter Šonhofen stoje iza svega ovoga. Osnovali su kompaniju još kao studenti i ostali do danas na čelu kompanije kao vlasnici i direktori koji rade sa strašću, ličnom posvećenošću, uvijek spremni za inovacije.

Sa sopstvenim radnjama u Njemačkoj i Austriji, 200 franšiznih partnera i 2000 prodavaca KARE inspiriše savremene i mlade ljude u preko 40 zemalja. U 2014. godini kompanija je otvorila KARE Kraftwerk u nekadašnjoj eleketrani u Minhenu – to je sada mjesto koje nudi jedinstveni doživljaj po pitanju opremanja prostora.

Budite glavna uloga u svom enterijeru uz Kare Design. Dobro došli u novootvoreni Kare Shop u Podgorici, Bulevar 21.maj 37. Donja Gorica.

Kare brend je sinonim za ideje za opremanje životnog prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. godine ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svjeta sa neuporedivom i neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije koji pokazuju ogromnu strast za dizajnom.

DOBRO DOŠLI U KARE CRNA GORA

Budite originalni i opremite vaš prostor zanimljivim namještajem, dekrativom i rasvjetom.
Dobro došli u svijet mašte i inspiracije za vaš dom.
KARE Shop Podgorica je otvoren
Bulevar 21.Maja, Donja Gorica
Mobile: +382 67 617 624
sales@karemontenegro.me

Your country is not on the list?

Feel free to send us a request regarding our products or services: