Welcome to KARE North Macedonia

WELCOME TO KARE Macedonia
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КАРЕ Македонија

KARE Македонија ви го подарува врвното визуелно задоволство со неспоредлива и неисцрпна разновидност на новитети во мебелот, осветлувањето и додатоците, каде што сите покажуваат уникатна интензивна страст за дизајн!

Посети го салонот на КАРЕ на Варшавска 1, а за онлајн нарачки кликни на https://smartliving.mk/en/kare-macedonia/

Shopfinder

More stories

The KARE brand symbolizes furnishing ideas which are unique, non-conformist and authentic. Ever since 1981 the company has been surprising its fans worldwide with an incomparable and inexhaustible variety of new furniture, lighting and furnishing accessories, all expressing an intense passion for design.

SPECIAL FESTIVE SHOPPING WITH KARE

СПЕЦИЈАЛЕН ПРАЗНИЧЕН ШОПИНГ 

Разубави си го дополнително последниот месец од годината, дај му КАРЕ завршница ?
До 08.12 одредени производи се со -20% помала цена, а
до 10.12 истиот попуст го имаш и за КАРЕ нарачки!

Прошетај се до Сити Мол на II кат или на ул. Варшавска 1 Скопје  за да ги разгледаш во живо сите дизајн парчиња што ќе ти го исполнат и домот и декември со уште повеќе радост.

Ајде да шириме радост на живеењето ❤️

Празничната магија може да почне 
*Количините се ограничени!